Ексклюзиви
вівторок, 07 березня 2017 20:28

Троє поліцейських-хабарників втікали від оперативників, викидаючи гроші з авто

Троє поліцейських-хабарників втікали від оперативників, викидаючи гроші з авто
npu.gov.ua

На Волині троє поліцейських, яких спіймали на хабарі, втікали від співробітників СБУ. Гроші викидали з вікон авто. Проте згодом інспекторів наздогнали.

Про це повідомляє прес-служба нацполіції.

"Троє інспекторів дорожнього нагляду "заробляли" на водіях, які порушували ПДР. Хабарі вимагали за непритягнення їх до адміністративної відповідальності. Спіймати хабарників вдалося на "гарячому". У той момент поліцейські зупинили авто з п'яним водієм. Йому приписали 9 тис. грн. Після нетривалих торгів, водій заплатив 8 тис. грн. Після цього чоловіка відпустили. Самі інспектори, побачивши оперативників, почали тікати. По дорозі викидали "зароблені" гроші і талони на пальне. Поблизу села Заповітне їх наздогнали. У патрульних знайшли $140, €150, 4,2 тис. грн, а також останній хабар. Окрім цього, виявили талони на 690 літрів палива", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддя влаштувала розбірки з поліцейськими

Тривають слідчі дії.

У Києві двоє екс-правоохоронців разом із військовим попалися на хабарі у $200 тис. Вимагали гроші за звільнення від кримінальної відповідальності. Проте такої можливості вони не мали. Вимагачів затримали в одній зі столичних кав`ярень. Гроші передавав родич обвинуваченого. В одного із затриманих вилучили травматичний пістолет. Шукають четвертого зловмисника. Він представлявся працівником прокуратури.

Зараз ви читаєте новину «Троє поліцейських-хабарників втікали від оперативників, викидаючи гроші з авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути