Ексклюзиви
середа, 07 лютого 2018 09:27

Троє дітей постраждали від вибуху невідомого предмета

Троє дітей постраждали від вибуху невідомого предмета
У Красногорівці на Донеччині внаслідок вибуху невідомого предмета постраждало троє дітей. Фото — Facebook Павла Жебрівського

У Красногорівці на Донеччині внаслідок вибуху невідомого предмета постраждали троє дітей — 14, 9 та 3 років.

Трагедія сталася 6 лютого близько 21:00, повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський у Facebook.

"Двоє молодших дітей знайшли на вулиці невідомий предмет і грали з ним, старша дівчина сиділа спиною до малечі. Коли предмет вибухнув, вона відбулася відносно легкими осколковими пораненнями грудної клітки, сідниць та гомілки. Інша ж малеча отримала важкі ушкодження: хлопчику пошкодило внутрішні органи та відірвало три пальці на лівій руці, маленькій дівчинці відірвало палець на правій руці і також пошкодило внутрішні органи", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В окупованому Донецьку на шкільному подвір'ї підірвалися діти

Всі постраждалі перебувають у лікарні.

"Вони забезпечені усім необхідним лікуванням. Менші діти потребують спеціалізованої допомоги дитячого хірурга - відповідний фахівець прибув із Дніпра. Дав доручення правоохоронним органам якнайшвидше розібратися в причинах трагедії та вжити заходів, щоб у подальшому убезпечити дітей від подібних випадків", – додав Жебрівський.

У селі Берестове Артемівського району на Донеччині 9 дітей підірвалися на міні. 1 дитина загинула, 8 доставлені в дуже важкому стані у лікарню. У багатьох пошкоджені кінцівки та обличчя.

Зараз ви читаєте новину «Троє дітей постраждали від вибуху невідомого предмета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути