субота, 11 березня 2017 10:23

Троє дітей отруїлись невідомою речовиною в аквапарку

Під час купання в аквапарку у Харкові невідомою речовиною отруїлись троє дітей. Про це повідомляє Національна поліція України.

  Троє дітей святкували у аквапарку Харкова день народження. Під час купання усім стало зле
Троє дітей святкували у аквапарку Харкова день народження. Під час купання усім стало зле

10 березня о 19:15 до Слобідського відділу поліції Харкова надійшло повідомлення від чергового лікаря. Він повідомив, що до першої обласної дитячої клінічної лікарні доставили трьох дітей, 7, 11 та 15 років, із ознаками отруєння невідомою речовиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, чому потонула тренер із плавання

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські з'ясували, що діти з батьками прийшли до аквапарку святкувати день народження. Під час купання усім стало зле. Лікарі встановили, що діти отруїлися невідомою речовиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотографії покинутого аквапарку шокували мережу

Слідчим Слобідського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 137 (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей) Кримінального кодексу України.Зараз троє постраждалих перебувають у лікарні під наглядом медиків. Їм зробили всі необхідні процедури. Поліцейські перевіряють обставини пригоди.

У київському аквапарку "Дрім Айленд" у свій день народження потонув 4-річний Єлисей Артемчук. 22 квітня 2016 року був там із батьком, бабусею та сестрою.

Хлопчик захлинувся у дитячому басейні близько 18:00. Батько відійшов на 10 хв. за кавою. Коли повернувся — тіло Єлисея вже витягли. Бабусі й сестри поблизу не було.

Зараз ви читаєте новину «Троє дітей отруїлись невідомою речовиною в аквапарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути