Ексклюзиви
середа, 21 квітня 2021 17:55

Трирічні близнюки горіли в хаті: що відомо про родину, в якій сталася трагедія

Трирічні близнюки горіли в хаті: що відомо про родину, в якій сталася трагедія
У селі Високому Чернігівської області під час пожежі загинув 3-річний хлопчик. Його сестра-близнючка - у лікарні. Фото: dsns.gov.ua

Стали відомі подробиці смертельної пожежі у Високому на Чернігівщині. Там у хаті згорів 3-річний хлопчик. Його сестра-близнючка – в лікарні. Діти горіли в хаті, доки мати ходила до дитячого садка за третьою дитиною.

Будинок, де жили жінка з дітьми, на околиці села. Жінка його винайняла пів року тому. Сюди переїхала після розлучення з чоловіком, хоча родом із сусіднього села. Без нагляду близнюки залишилися буквально на 20 хв. Сусіди говорять, що жінка була хорошою матір'ю, просто з тяжкою долею, передає ТСН.

Першим у палаючий будинок кинувся Абіл Гусейов. Він живе навпроти і з вікна побачив дим. Обгорілий хлопчик вже не дихав, дівчинку чоловік знайшов згодом за шафою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4-річна дівчинка живцем згоріла в хаті. Мати і 3 старших дітей встигли вискочити з вогню

У хаті згорів лише диван, він недалеко від груби, між ними обгорілий дитячий пластмасовий горщик. Ймовірно, діти, залишені без нагляду, гралися із сірниками чи з вогнем із грубки. Остаточні причини трагедії ще встановлюють.

Загиблого хлопчика поховають завтра, 22 квітня. Стан його сестри тяжкий, крім отруєння чадним газом, ще має обгорілі руки та обличчя.

Трагедія сталася вдень 20 квітня на вул. Гончарів у селі Високому Борзнянського району Чернігівської області. Ще до прибуття вогнеборців із задимленого будинку сусіди винесли близнюків - брата й сестру. Діти були в критичному стані. Смерть хлопчика невдовзі констатували медики бригади "швидкої", що прибула на виклик.

Зараз ви читаєте новину «Трирічні близнюки горіли в хаті: що відомо про родину, в якій сталася трагедія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути