Ексклюзиви
вівторок, 09 лютого 2021 17:25

Транзит наркотиків і торгівля даними: Нескоромний записав відеозвернення

Транзит наркотиків і торгівля даними: Нескоромний записав відеозвернення
Колишньому першому заступнику голови СБУ Дмитру Нескоромному оголошено про підозру в організації вбивства начальника головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова. Фото: t.me/neskoromnyidmytro

Колишній перший заступник голови СБУ Дмитро Нескоромний, якого звинувачують у замовленні вбивства генерала відомства Андрія Наумова, готовий передати європейським правоохоронцям інформацію про корупцію у вищих ешелонах влади в Україні.

Про це заявив у відеозверненні, яке розмістив у Telegram-каналі. Також повідомив, що анонсована ним пресконференція не відбудеться. Так йому порадили адвокати, бо українські правоохоронці оголосили його в міжнародний розшук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замах на генерала: СБУ перевіряє причетність спецслужб РФ

"Як і раніше, готовий надати українському суспільству інформацію про те, що відбувається в СБУ. Спецслужба не працює на користь України, багато співробітників працюють на ту чи іншу країну. Торгівля даними, контрабанда, транзит наркотиків — цим займаються підрозділи СБУ. При цьому глава Іван Баканов не контролює ситуацію у відомстві та часто не розуміє, що відбувається. Ним грає непорядне оточення. Через це й у президента немає повної картини. У мене є інформація, яку я готовий оприлюднити", — заявив Нескоромний.

Додав, що перебуває в Брюсселі. І його юристи ведуть перемовини із міжнародними правоохоронними органами. Сам він ніколи не погодиться працювати проти України, але готовий надати дані про розкрадання міжнародної допомоги, виведення коштів з Ощадбанку та Приватбанку.

27 січня СБУ оприлюднила докази причетності колишнього першого заступника голови Служби Дмитра Нескоромного до організації готування вбивства начальника головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова. Підозру в злочині вручили родичам Нескоромного. Його самого оголосили в розшук.

Зараз ви читаєте новину «Транзит наркотиків і торгівля даними: Нескоромний записав відеозвернення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути