понеділок, 18 січня 2021 18:10

"Товару" знайшли на 11 млн грн: 25-річний чоловік працював наркокур'єром
3

У Запоріжжі викрили 25-річного чоловіка, який працював наркокур'єром.

"Товар" клієнтам наркоторговець розвозив на власному автомобілі, повідомили у відділі комунікації Національної поліції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 23-річна киянка відправляла наркотики поштою

"Товару" знайшли на 11 млн. грн
Фото: npu.gov.ua
Чоловіка затримали після отримання чергової посилки з психотропами у відділені пошти
"Товар" клієнтам наркоторговець розвозив на власному автомобілі

"Раніше судимий за грабіж зловмисник "працював" на один з інтернет-магазинів з продажу заборонених речовин та виконував роль кур'єра та закладчика. Через поштові відділення він отримував наркотики та психотропи, при цьому для конспірації своєї діяльності орендував квартиру, де обладнав фасувальний цех від цього наркомагазину. Після надходження коштів він розвозив замовлення клієнтам на власному автомобілі та розкладав закладки. Потім відправляв замовникам фото і повідомлення з інформацією про місце розміщення товару", - сказано в повідомленні.

Чоловіка затримали після отримання чергової посилки з психотропами у відділені пошти. На орендованій квартирі та в автомобілі зловмисника поліцейські провели обшуки і вилучили понад 14 кг канабісу, 5 кг метамфетаміну та Alpha PVP, більш як 1 кг псилоцибінових грибів, пігулки екстазі, сліп-пакети з амфетаміном, а також фасувальні матеріали з логотипом магазину та електронні ваги. Вартість "товару" за цінами "чорного" ринку становить понад 11 млн грн.

Тепер наркоторговцю загрожує до 8 років позбавлення волі.

У Львові в лабораторії ВНЗ виготовляли метадон та збували його через інтернет-магазин. На цьому спіймався завідувач лабораторії. Саме він налагодив системне виробництво наркотику на території університету.

Зараз ви читаєте новину «"Товару" знайшли на 11 млн грн: 25-річний чоловік працював наркокур'єром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути