четвер, 15 серпня 2013 10:21

Торговці вважають, що ринок "Оболонь" підпалили

Торговці вважають, що ринок "Оболонь" підпалили
Фото: korrespondent.net

Ще остаточно не встановлено, що стало причиною пожежі на ринку "Оболонь" - замикання або підпал. Про це повідомив начальник прес-служби ГУ МВС України в м.Києві Ігор Михалко.

Так, за його словами, ДСНС ще не зробила висновок, що стало причиною пожежі, після чого правоохоронці будуть проводити розслідування.

"Коли буде висновок, почнемо працювати, опитувати свідків. Поки що незрозуміло, чи стали причиною пожежі занесення на території стороннього вогню або несправна електропроводка", - зазначив Михалко.

Своєю чергою, торговці ринку переконані, що стався підпал. Обурені люди зібралися на пожежу і намагалися потрапити в середину павільйону, який горів. Мабуть, там знаходився їхній товар. Але охорона ринку не пропустила їх. Очевидці свідчать, що охоронці поводилися неадекватно, перешкоджаючи й роботі пожежних.

Нагадаємо, сьогодні вночі загорілася покрівля центрального павільйону ПАТ "Ринок Оболонь". Пожежу вдалося ліквідувати 17 бригадам рятувальників. Жертв і постраждалих немає.

Зараз ви читаєте новину «Торговці вважають, що ринок "Оболонь" підпалили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути