Ексклюзиви
субота, 21 грудня 2013 16:13

"Тітушки" захопили будинок активіста Євромайдану і побили його - ЗМІ

"Тітушки" захопили будинок активіста Євромайдану і побили його - ЗМІ
Фото: fotokor.or

Сьогодні, 21 грудня, невідомі молоді люди спортивної статури захопили приватний будинок активіста Євромайдану Сергія Онищенка в Києві. Дім розташований на вулиці Богатирській, 34-а (кооператив "Фронтовик").

Про це ZN.UA повідомив з місця подій один з активістів Олексій Герман. За його словами, близько 11:30 приблизно 20 чоловік увірвалися в будинок Онищенка, побили його і викинули на вулицю, залишивши в будинку дружину Онищенка і однорічну дитину.

Слідча група МВС прибула на місце події більш ніж через годину після виклику. Після цього правоохоронці ще тривалий час не могли потрапити в будинок, зазначив Герман.

Після того, як міліцію впустили в приміщення, молоді люди, що захопили приміщення, показали документи про те, що вони нібито купили будинок три роки тому. При цьому інформацію про продаж будинку сам Онищенко спростував.

За словами Германа, молоді люди - озброєні. Зокрема, він сам бачив у одного з нападників пістолет ПМ. Активісти також поінформували про подію прокуратуру Оболонського району, однак реакції поки не послідувало.

Зараз ви читаєте новину «"Тітушки" захопили будинок активіста Євромайдану і побили його - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

89

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути