четвер, 27 червня 2019 22:35

Тітушки напали на журналістів проекту "Стоп корупція"

Тітушки напали на журналістів проекту "Стоп корупція"
В Одесі на журналістів напали тітушки. Фото: Facebook

В Одесі тітушки напали на журналістку "Стоп корупції" Асю Глуцьку, яка займалася розслідуванням корупції у Вищій кваліфікаційній комісії суддів.

Напад стався біля будівлі Київського райсуду. Знімальна група приїхала туди, щоб поспілкуватися з суддею Сергієм Чванкіном. Про це повідомив журналіст Роман Бочкала в Facebook.

"Їй ( Асі Глуцькій - Gazeta.ua) вдалося з'ясувати адресу маєтку одіозного судді Чванкіна, вартістю приблизно 1 млн доларів. Знявши віллу, знімальна група поїхала в Київський райсуд, яким керує Чванкін. Там уже чекали. Під'їхав бус з ті тушками і убита "копійка", - зазначив він.

За словами Бочкала, молодики обступили авто журналістів, після чого дали команду водієві "Жигулів" врізатися в бік машини знімальної групи, що супроводжувалося залякуваннями. Крім того, тітушки назвали готель і номери, в яких жили журналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще двох представників Нацконкурсу взяли під домашній арешт за напад на журналіста в Харкові

"Це були ті ж відморозки, які "захищали" Чванкіна від журналістів півроку тому. Замовник очевидний. Чванкін дуже ретельно ховав свою віллу. Навіть змінив нумерацію будинків, щоб НАПК (Національне агентство по протидії корупції) не змогло встановити адресу під час перевірки. Вимагаємо справедливого досудового розслідування", - заявив Бочкала.

Вночі, 20 червня, помер черкаський журналіст 57-річний Вадим Комаров. Чоловік пробув у штучній комі 46 днів після жорстокого побиття у центрі Черкас. Мав важку черепно-мозкову травму.

Зараз ви читаєте новину «Тітушки напали на журналістів проекту "Стоп корупція"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути