Ексклюзиви
середа, 09 квітня 2014 15:58

Тіло застреленого в Криму офіцера віддали рідним

Тіло застреленого в Криму офіцера віддали рідним

Тіло майора морської авіаційної бригади з Новофедорівки Сакського райору Крима 32-річного Станіслава Карачевського сьогодні віддали дружині Ользі.

6 квітня українського офіцера із автомата застрелив російський солдат Зайцев. Сталося це увечері в гуртожитку, де жили військові української авіабази. Іншого офіцера - капітана Артема Єрмоленка того вечора росіяни по-звірячому побили і забрали в СІЗО в Севастополі.

Ховатимуть Карачевського в Бердянську. Прощання заплановане на 11.00 в залі ритуального агентства по вул. 50 років СРСР. Туди приїдуть два автобуси офіцерів із полку морської авіації, де служив Станіслав.

О 20.50 минулої неділі Станіслав разом зі своїми товаришами-офіцерами готувався до переїзду в Миколаїв.

"Стас був у гуртожитку в товариша Артема, який зараз заарештований. В його гуртожитку складали речі для переїзду. Тоді пішли додому до Стаса. А він жив на сусідній вулиці в зйомній квартирі. Переходили через аеродромне КПП їхньої колишньої частини. Там вони й зачепилися із росіянами, - розповідає свояк загиблого Олексій Портфілов. - Упевнений, що російські до них перші причепились. Я дуже добре знаю Стаса і його друга, він би перший не поліз. Те, що вони могли бути нетверезими - це взагалі маячня. Стас навіть пива ніколи не пив. Знаю точно, що не було там ніякої п'янки.

Після суперечки наші хлопці побігли назад у гуртожиток, в якому жив Артем.

Росіяни викликали якесь підкріплення. Коли та група прийшла, Артема побили, прикладом дали по голові і кудись вивезли, а Стаса застрелили. Кажуть, що коли за нашили хлопцями ганялись, там на кожному поверсі гранати підривали."

"Капітан Артем Єрмоленко зараз у слідчому ізоляторі в Севастополі, там його утримують представники Російської Федерації. Він іще не бачився із родиною, в якому він стані - не відомо. Його дружина і двоє дітей зараз у Новофедорівці, - розповідає голова медіацентру Міноборони Криму Владислав Селезньов.

Станіслав Карачевський родом із Бердянська. Там закінчив школу №5. Після закінчення Севастопольської академії військово-морських сил служив у Миколаєві, Очакові, останні 10 років - у Новофедорівці. Одружився 10 років тому. Свого житла родина не мала, жили на зйомних квартирах. У Станіслава залишилися 6-річний син Владислав і 4-річна донька Софія. Діти зараз у Севастополі з бабусею.

Допомогу родині загиблого можна перерахувати на картковий рахунок у Приватбанку : 516 798 720 101 0671

Зараз ви читаєте новину «Тіло застреленого в Криму офіцера віддали рідним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути