Ексклюзиви
понеділок, 28 травня 2012 12:13

Тещі Колесніченка, яка "напоїла" підлеглу нашатирем, заплатять більше 56 тисяч

Тещі Колесніченка, яка "напоїла" підлеглу нашатирем, заплатять більше 56 тисяч
Постраждала Галина Хрущ здаватися не збирається. Фото Юрія Стригуна

Компенсувати 47 тисяч гривень тещі депутата-"регіонала" Вадима Колесніченка за вимушений трирічний прогул постановив Жашківський районний суд Черкаської області. Окрім цього 69-річній Валентині Македон держава мусить заплатити 7800 гривень на оздоровлення та 1500 гривень моральних збитків.

У 2007 році завідувачка дитсадка "Золотий Ключик" відкоркувала флакон із нашатирним спиртом і вилила його в горло своїй підлеглій – Галині Хрущ. Та потрапила до реанімації. Два суди, які відбулися в Жашкові, визнали Валентину Македон винною. Керівник районного відділу освіти звільнив її з роботи. Жінка три роки була на пенсії. З приходом до влади Віктора Януковича справу направили на розгляд до Звенигородського суду. Там у її діях не побачили складу злочину. Згодом відновили на роботі й компенсували зарплату.

"Я не здивуюся, якщо завтра мене визнають винною і засадять до тюрми", – каже Галина Хрущ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теща Колесніченка залила підлеглій в горло спирт і отримала унікальний суд

У Валентини Македон – три доньки. Старша – Наталя – живе в Криму. Середня – Алла – в Жашкові. Найменша Лілія – киянка. Її чоловік – народний депутат Верховної Ради від Партії регіонів 54-річний Вадим Колесніченко.

"Ми зрозуміли, що вибачень від цих людей не дочекаємося, – каже Хрущ. – Мій чоловік заніс заяву в міліцію. Там порушили кримінальну справу. Згодом у Жашкові відбувся суд.

Македон визнали винною і зобов'язали сплатити мені 6 тисяч гривень. Через деякий час вона подала апеляцію. Справу розглядав інший суддя. Висновок – завідуючу знову визнали винною і зобов'язали сплатити 7 тисяч компенсації. Зрештою її звільнили з роботи. Нам призначили іншу завідуючу. Три роки прожили спокійно. У 2010, як тільки вибрали президентом Януковича, вона подала чергову апеляцію. Суд призначили у Звенигородці. Тепер з нею боялися заводитися – всі вже знали, що за птиця її зять. Василівна заявила, що нічого мені не заливала. А горло я попекла від своїх же таблеток. Суд визнав її невинною".

Попри все Галина Хрущ здаватися не збирається. Вона подала апеляцію у Вищий спеціалізований суд. Той скасував вирок Звенигородського суду. Тепер справу розглядає Апеляційний суд Черкаської області.

"Македон мене жодного разу не провідувала. Грошей на лікування не дала й не пропонувала. Дівчата навіть казали їй: "Василівно, так не годиться, треба людину провідати". Вона відповідала: "Я їй нічого не дам, бо в мене є криша". Згодом подзвонила до Вадіка й вихвалялася, що їй нічого не буде", - додала Хрущ.

Зараз ви читаєте новину «Тещі Колесніченка, яка "напоїла" підлеглу нашатирем, заплатять більше 56 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

156

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути