Ексклюзиви
неділя, 29 березня 2020 15:05

Теща живцем згоріла у машині зятя: стали відомі подробиці

Теща живцем згоріла у машині зятя: стали відомі подробиці
ДСНС Херсонщина: теща згоріла у машині зятя

Смертельна аварія сталася на трасі Одеса - Мелітополь поблизу біля села Козачі Лагері Олешківського району Херсонщини.

В результаті ДТП, легковий автомобіль "Нива Шевроле" з'їхав з дороги і загорівся. У машині знаходилися двоє людей - обидва жителя Запоріжжя.

Водія в стані середньої тяжкості передали медикам, пасажирку затиснуло в авто, від отриманих травм вона загинула, повідомили в рятувальники.

Виявилось, 65-річній жінці знадобилося поїхати терміново до Запоріжжя. Та оскільки міжміські автобуси не ходять, вона попросила зятя відвезти її своєю машиною, пише newday.kherson.

44-річний водій "Тойоти" не впорався із кермуванням. На закругленні дороги іномарка вилетіла на узбіччя, зачепила колесами грунт, і врізалася в дерево, після чого одразу спалахнула від сильного удару.

Очевидці ДТП встигли витягти водія. Він відбувся "лише" черепно-мозковою травмою й переломом ноги. А от пенсіонерка, котру затисло у понівеченій машині, вибратися з неї не змогла, і загинула в полум'ї. Прибулій бригаді "швидкої допомоги" залишилося тільки констатувати біологічну смерть людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній зірковий регбіст згорів у машині разом із трьома дітьми

Начальник Олешківського відділення Національної поліції Вадим Ковальчук повідомив, що за фактом порушення правил дорожнього руху із тяжкими наслідками вже розпочали кримінальне провадження.

Найвірогідніше, звинувачення отримає саме власник іномарки. Але нині він у лікарні, тож його участь у слідчих діях відкладається.

На Львівщині під час спалювання сухої трави загинула 81-річна жінка. Вона спалювала суху траву. В якийсь момент на ній зайнявся одяг і самостійно збити полум'я вона не змогла.

Зараз ви читаєте новину «Теща живцем згоріла у машині зятя: стали відомі подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути