пʼятниця, 28 вересня 2012 02:57

Терористи захопили в'язницю в Іраку

Терористи захопили в'язницю в Іраку
Фото ©AFP

Терористи в ніч на 28 вересня захопили в'язницю в іракському місті Тікл, повідомляє Agence France-Presse.

За словами представника міністерства закордонних справ Іраку, в результаті нападу загинули два охоронці. Однак згідно з даними поліції, загинули чотири охоронці та два бойовики.

Відомості поліцейських щодо того, як бойовикам вдалося проникнути у в'язницю, розходяться. За одними даними, бойовики проникли всередину будівлі в'язниці після того, як один з них, терорист-смертник, підірвав вхідні ворота. Інші поліцейські заявляють, що зіткнення між бойовиками і охоронцями почалися з нападу ув'язнених на охорону і керівництво в'язниці.

За словами деяких свідків, бойовики підірвали частину тюремної огорожі, в результаті чого з в'язниці втекли близько ста ув'язнених.

Нападникам вдалося захопити всі входи в будівлю, а також наглядові вежі. В даний час будівля в'язниці оточене поліцейськими. У Тікл був оголошено комендантську годину.

Схожа атака відбулася в Іраку 1 серпня, коли бойовики захопили в'язницю міста Таджі на півночі від Багдада, підірвавши вхідні ворота.

Зараз ви читаєте новину «Терористи захопили в'язницю в Іраку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути