Ексклюзиви
вівторок, 10 лютого 2015 08:09

Терористи під Дебальцевим відтіснили сили АТО на кілька кілометрів

Терористи під Дебальцевим відтіснили сили АТО на кілька кілометрів
Фото: uapress.info

У районі н.п. Дебальцеве ситуація різко ускладнилася. Російсько-терористичні війська за останні три доби змогли різко наростити ударну міць своїх флангових тактичних груп і з учорашнього (09.02.2015) ранку перейшли до активних наступальних дій.

Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" і народний депутат Дмитро Тимчук.

Удари української артилерії по районах зосередження та шляхах висунення ударних тактичних груп противника лише відтягнули початок атак і дали частковий ефект.

Не дивлячись на понесені втрати (близько 11 одиниць бойової техніки і кілька десятків знищених терористів), бойовики та російські війська одночасно на двох ділянках спробували спочатку взяти під вогневої контроль трасу Артемівськ - Дебальцеве, а потім, із підходом основних сил, перерізати шляхи постачання до Дебальцевого.

У результаті противник зміг відтіснити українські війська в кількох напрямках, зокрема, зайнявши позиції в районі н.п. Логвінове.

Українська артилерія завдала послідовно два масованих вогневих удари по позиціях бойовиків у цьому районі, проте в результаті спостерігався лише частковий відхід розрізнених груп терористів. Також українські війська завдали низку ударів по позиціях бойовиків у районі н.п. Вуглегірськ і Новогригорівка, також з частковим ефектом.

Зараз ви читаєте новину «Терористи під Дебальцевим відтіснили сили АТО на кілька кілометрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути