Ексклюзиви
субота, 14 жовтня 2023 07:57

Терористи ХАМАС привітали "невтомні зусилля" Путіна

Терористи ХАМАС привітали "невтомні зусилля" Путіна
Бойовики угрупування ХАМАС зробили заяву на підтримку РФ. Фото: mil.in.ua

Вранці у суботу, 14 жовтня, палестинське терористичне угруповання ХАМАС привітало позицію російського диктатора Володимира Путіна щодо війни бойовиків проти Ізраїля.

Терористи також задоволені "невтомними зусиллями Росії" у контексті війни. Про це повідомляє CNN з посиланням на заяву терористів.

ХАМАС наголосив, що цінує позицію Путіна щодо "сіоністської агресії проти нашого народу" і його неприйняття облоги Сектора Гази, припинення постачання гуманітарної допомоги і "нападів на безпечне цивільне населення".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль не пробачить та не забуде звірств ХАМАСу

CNN нагадує, що 11 жовтня Путін закликав Ізраїль і ХАМАС "мінімізувати або звести до нуля" жертви серед цивільного населення, а 13 жовтня з аналогічними закликами виступило МЗС РФ.

"Ці російські коментарі з'явилися в той час, коли Росія продовжує безжальну військову кампанію проти України і перебуває під слідством Міжнародного кримінального суду за злочини проти людяності. Ця справа включає, серед іншого, звинувачення у націленості на цивільне населення", - йдеться у публікації.

Ізраїльські військові у суботу, 14 жовтня, завдали удару по угрупованню Хезболла на півдні Лівану. Удару по Лівану було завдано у відповідь на "проникнення неопізнаних повітряних об'єктів на територію Ізраїлю і обстріл БпЛА ЦАХАЛу".

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу 9 жовтня наказав розпочати масштабну операцію проти ХАМАСу. Він заявив, що армії і громадянам Ізраїлю треба здійснити п'ять дій і що руйнування в Газі "це лише початок".

Зараз ви читаєте новину «Терористи ХАМАС привітали "невтомні зусилля" Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути