середа, 27 квітня 2011 13:10

"Терорист" після триденного запою вирішив замінувати вокзал у Конотопі

"Терорист" після триденного запою вирішив замінувати вокзал у Конотопі

Анонім атакував залізничний вокзал у місті Конотоп. Терорист телефоном повідомив, що заклав там бомбу. Спецслужби евакуювали з вокзалу людей - вибухівки, як і очікувалося - не знайшли. Натомість за дві години вийшли на самого жартівника.

"Ним виявився житель одного із сіл Сумського району, 57-річний сторож місцевої агрофірми. Чоловік знаходився у стані явного алкогольного сп'яніння", - розповіла Ельвіра Біганова, представниця міліції.

Алкоголь зробив сторожа дуже говірким. Чоловік зізнався – щоб подзвонити до міліції, пив аж три дні.

"Я тільки сказав, що в Конотопі готовиться теракт. Моє діло – прокукурікати, а там, милі мої, як буде воспрініматися це діло... Я троє суток до цього сидів голову парив", - розповів "терорист".

Правоохоронці застерегли чоловіка, що через його витівку стався збій у розкладі руху поїздів. Це, а також марний виклик спецслужб завдали збитків на майже 100 тисяч гривень. Якщо чолов'яга не сплатить рахунок, йому світить казенний дім.

"ККУ кваліфікує його дії як завідомо неправдиві дії, які несуть загрозу безпеці громадян. А це покарання на строк до 6 місяців позбавлення волі або обмеження волі на строк до 5 років", - розповіли в міліції.

Втім фахівці не виключають, що чоловік може уникнути покарання. Терорист окрім пристрасті до алкоголю, схоже, має негаразди із психікою. Якщо лікарі підтвердять його розумову ваду, замість в'язниці конотопському терористу світить примусове лікування.

"Я кому хочеш, я президенту буду дзвонити, так що? Я три дні, три дні, як вулкані сиджу. Що буде, я не знаю", - розказав чоловік.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що невідомий чоловік повідомив про замінування ринку "Петрівка" у Києві, оскілки це йому наснилося.

Зараз ви читаєте новину «"Терорист" після триденного запою вирішив замінувати вокзал у Конотопі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути