понеділок, 03 серпня 2020 22:20

Теракт у Києві: стало відомо, що чекає затриманого

Теракт у Києві: стало відомо, що чекає затриманого
Затриманого допитує СБУ. Фото: УНІАН

СБУ допитує Сухроба Карімова, який погрожував підірвати банк в бізнес-центрі "Леонардо" в Києві.

"На даний момент громадянин Узбекистану, який сьогодні імітував терористичний акт, знаходиться в СБУ. Він затриманий. З ним проводяться слідчі дії. Попереду - обрання запобіжного заходу судом. Швидше за все, це буде безальтернативне тримання під вартою. Далі він буде відповідати за всією суворістю закону ", - повідомив заступник глави МВС Антон Геращенко в ефірі телеканалу "Україна 24".

Він також прокоментував низку неправдиві повідомлення про мінування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київський терорист озвучив першу вимогу

"Що стосується зв'язку з іншими дзвінками про замінування, які не підтвердилися - у нас немає ніяких доказів якихось прямих зв'язків. Але вже помічено статистично, що після кожної заяви про той чи інший теракт психічно ненормальні люди, які бачать, що показують по телебаченню, пишуть в соцмережах - їм теж хочеться зробити "подвиг". вони починають дзвонити і говорити, що то-то заміновано. Як правило, судді дають таким особам умовні терміни, вважаючи, що це не дуже великий злочин. А я вважаю, що вони повинні сидіти у в'язниці ", - сказав він.

3 серпня близько 12.00 у відділення банку в бізнес-центрі "Леонардо" прийшов чоловік із сумкою. Сказав, що має з собою вибухівку і попросив викликати поліцію та журналістів. З'ясувалося, що терорист - громадянин Узбекистану, 32-річний Сухроб Рахманович Карімов. Його затримали близько 15.10 в ході спецоперації. Вибухівку не знайшли.

Зараз ви читаєте новину «Теракт у Києві: стало відомо, що чекає затриманого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути