понеділок, 12 лютого 2018 18:10

Тіло чоловіка вбивця викинув на дорозі

Тіло чоловіка вбивця викинув на дорозі
Правоохоронці Броварського відділу поліції на Київщині затримали підозрюваного у вбивстві 32-річного місцевого жителя. Фото - ГУНП у Київській області

Правоохоронці Броварського відділу поліції на Київщині затримали підозрюваного у вбивстві 32-річного місцевого жителя, тіло якого з вогнепальним пораненням грудної клітки знайшли на узбіччі автодороги поблизу села Княжичі.

У потерпілого вистрелив його 30-річний знайомий під час демонстрації зброї у себе вдома. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП у Київській області.

"Для укриття злочину та уникнення кримінальної відповідальності чоловік вночі поїхав на інший бік Броварів та викрав у місцевого жителя автомобіль ВАЗ. На ньому й вивіз за місто тіло", - повідомили у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В столичному парку знайшли порізане на шматки тіло

Підозрюваному обрали міру запобіжного заходу - тримання під вартою. Під час обшуку за місцем його проживання поліцейські виявили речові докази та знаряддя злочину – рушницю.

За фактом умисного вбивства та викрадення авто відкриті кримінальні провадження. Чоловікові загрожує до 15 років в'язниці.

8 лютого на Броварській окружній під Києвом на узбіччі дороги виявили труп чоловіка. Тіло виявили о 7:00 біля повороту на дачний кооператив "Ялинка" під селом Княжичі.

Зараз ви читаєте новину «Тіло чоловіка вбивця викинув на дорозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути