Ексклюзиви
середа, 27 червня 2012 13:33

Митник погорів на хабарі в 17 тисяч доларів

Митник погорів на хабарі в 17 тисяч доларів
Йому загрожує позбавлення волі строком від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна. Фото: zn.ua

Сьогодні, 26 червня, прокуратура Закарпатської області порушила кримінальну справу стосовно начальника відділу митного поста "Тиса" Чопської митниці за вимагання та одержання ним хабара у сумі 17,8 тис. дол. ( ч. 3 ст. 386 КК України). Також порушено кримінальну справу проти підприємця, котрий давав хабара – (ч.2 ст .369 КК України). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Дослідчою перевіркою та матеріалами, наданими УБОЗ УМВС в Закарпатській області встановлено, що ввечері 25 червня начальник відділу Чопської митниці, знаходячись у власній квартирі в Ужгороді, одержав від підприємця хабар у 17, 8 тис. дол. За цю суму митник обіцяв, використовуючи своє службове становище, сприяти безперешкодному митному оформленню вантажів, що належали суб'єктам зовнішньоекономічної діяльності, які заїжджали на територію України через митний пост "Тиса".

У разі доведення вини митника в суді, йому загрожує позбавлення волі строком від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Також прокуратурою Закарпатської області порушено кримінальну справу і стосовно громадянина, котрий дав хабара митнику – (ч.2 ст. 369 КК України - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна).

Зараз ви читаєте новину «Митник погорів на хабарі в 17 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути