понеділок, 19 жовтня 2020 13:15

Таксист зґвалтував і намагався задушити пасажирку

Таксист зґвалтував і намагався задушити пасажирку
Постраждала сама викликала поліцію і швидку допомогу Фото: glavcom.ua

В Києві у Голосіївському районі таксист побив і зґвалтував клієнтку, яку забирав з нічного клубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві іноземці жорстоко познущалися з таксиста

Молода жінка, яка очолює столичну юридичну компанію, відпочивала з подругою в розважальному закладі, пише obozrevatel. Перед закриттям вона подзвонила в службу таксі "Рапід", щоб поїхати додому.

На замовлення приїхав Volkswagen Passat, і жінка сіла на заднє праве пасажирське сидіння. Через кілька хвилин водій звернув у лісопаркову зону, а коли клієнтка запитала, куди він їде, чоловік розлютився, став кричати на неї і зупинив машину.

Таксист пересів до жінки на заднє сидіння і почав роздягати. Коли вона почала відбиватися, чоловік почав її душити, вдарив по голові і зґвалтував. Після скоєного ґвалтівник наказав жінці одягтися й відвіз її додому. Постраждала звернулася в поліцію і викликала швидку.

Ґвалтівника затримали. З'ясувалося, що 45-річний чоловік зареєстрований в одному з сіл Тячівського району Закарпатської області. В Києві він таксував на орендованому автомобілі.

На Новоірпінській трасі у Києві у ніч проти 31 липня таксист завіз дівчину до лісу та зґвалтував. А потім змусив перевести на його карту 4,5 тис. грн. На Академмістечку дівчина зловила попутку, щоб дістатися додому. За її словами, це була Renault із наклейками Uklon. Водій несподівано звернув до лісу на Новоірпінській трасі, а потім побив і зґвалтував пасажирку. Забрав її телефон і втік.

Зараз ви читаєте новину «Таксист зґвалтував і намагався задушити пасажирку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути