середа, 10 лютого 2021 14:07

Таксист отруїв пасажира і викинув із авто

Таксист отруїв пасажира і викинув із авто
У Києві таксист пригостив" 40-річного пасажира кавою з психотропною речовиною, пограбував і викинув із авто. Фото: facebook.com/kroppolice

У Подільському районі Києва таксист на Audi Q5 "пригостив" 40-річного чоловіка кавою із психотропною речовиною, пограбував і викинув із авто.

Уранці його біля лісосмуги знайшла 38-річна водійка. Вона побачила біля проїжджої частини чоловіка на колінах із розбитою головою. Він ледве розмовляв, був у шоковому стані, але зміг назвати свою адресу і номер телефону дружини, пише Obozrevatel із посиланням на власні джерела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Озброєний чоловік напав на таксиста

З'ясувалося, чоловік разом із колегою зустрілися в ресторані на вул. Спаській. А близько 20:00 вийшли на вулицю і сіли в припаркований біля входу чорний Audi Q5. Колеги збиралися поїхати додому до одного з них. В автомобілі таксист пригостив їх кавою. Де другий пасажир таксі – поки що невідомо.

Чоловік, якого знайшли, отримав сильне переохолодження і обмороження, життєві показники були критичні. Він у реанімації.

У нього зникли гаманець, наручний годинник і золоті прикраси.

У Києві таксист напоїв пасажира клофеліном і пограбував – забрав 3 тис. грн, водійське посвідчення, телефон і каблучку. Після того викинув пасажира на дорогу. Його у важкому стані помітили перехожі і викликали медиків.

Зараз ви читаєте новину «Таксист отруїв пасажира і викинув із авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути