Ексклюзиви
понеділок, 03 грудня 2012 17:02

Таке не снилося навіть росіянам: у Бельгії затори розтягнулися на 347 км

Таке не снилося навіть росіянам: у Бельгії затори розтягнулися на 347 км
За даними метеорологів, товщина сніжного покриву становить 5 сантиметрів. Фото: РИА "Новости"

Снігопад, що обрушився на Бельгію в понеділок, порушив звичний ритм автомобільного руху на території країни і привів до утворення автомобільних пробок, загальна довжина яких склала 347 кілометрів, повідомили місцеві ЗМІ.

Несприятлива ситуація з рухом склалася, головним чином, на кільцевій дорозі навколо Брюсселя, швидкість руху на якій не перевищувала 10-20 кілометрів на годину. Вранці через сніг, що вперше випав в цьому роц, рух на вулицях бельгійської столиці було також сильно ускладнений. На в'їздах до Брюсселя і в його "спальних" районах утворилися численні затори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рекордний 55-кілометровий затор утворився між Москвою та Петербургом

За даними метеорологів, товщина сніжного покриву становить 5 сантиметрів. Міські служби поки справляються з снігом, що випав, в очікуванні снігопаду тільки для Брюсселя було заготовлено кілька сотень тонн солі. Між тим, поліція повідомляє про численні невеликі ДТП.

Жителям будинків індивідуальної забудови доводиться самостійно очищати від снігу тротуари поруч із їхніми будинками. За місцевими законами, у разі падіння пішохода і отримання ним травми в безпосередній близкості від приватного будинку, відповідальність лягає на його власників або орендарів.

Нагадаємо, через сніг в Росії на трасі М-10 утворилася величезна пробка довжиною близько 200 км. Зараз рух на цій трасі трохи нормалізувалося.

Зараз ви читаєте новину «Таке не снилося навіть росіянам: у Бельгії затори розтягнулися на 347 км». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути