вівторок, 27 квітня 2021 13:43

Син міського голови влаштував гучну вечірку в карантин і побив журналіста

Син міського голови влаштував гучну вечірку в карантин і побив журналіста
Постраждав Сергій Нікішин, який працює на місцевому телеканалі "Броди Online" Фото: ukrinform.ua

У Львівській області син голови Бродівської ОТГ побив журналіста.

Інцидент стався 24 квітня приблизно о 22:00 у готельно-ресторанному комплексі "Колиба" в селі Лагодів. Постраждав Сергій Нікішин, який працює на місцевому телеканалі "Броди Online", повідомила у Facebook лідерка Жіночого руху "ЗА Майбутнє" Ірина Суслова.

"Мажорна вечірка в розпал карантину. Високопоставлені гості - серед яких син міського голови. Поліція, яка приїздить на виклик і нічого не робить", - написала Суслова.

Відомо, що разом із журналістом на вечірку прибула депутатка Бродівської міської ради Оля Кравчук, щоб зафіксувати порушення карантину. У закладі відбувалося масове святкування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік з кулаками кидався на журналістку - його спіткала миттєва карма

"Спроба зафільмувати порушення завершилося знищеною камерою та телефоном. Син Бродівського міського голови, Іван Белей, зробив це особисто, вирвавши апаратуру з рук журналіста. У нього, зі слів очевидців, також була зброя, якою він залякував і скористався", - ідеться в дописі Суслової.

Син Бродівського міського голови Анатолія Белея може уникнути покарання. Патруль, що приїхав на виклик, не поспішав його затримати. А згодом усі речові докази з місця конфлікту зникли.

Сергій Нікішин розповів, що отримав інформацію про вечірку, а тому поїхав туди. За його словами, у закладі горіло світло, а потім його вимкнули. На територію "Колиби" він не заходив, пише Zaxid.net.

"Нас зупинив охоронець і заборонив заходити на територію. Я показав йому своє посвідчення. Він його забрав і пішов усередину. До нас вийшов власник і, нічого не пояснюючи, почав завдавати ударів, кричати, нецензурно лаятися", - розповів журналіст.

Чоловік зафіксував побиття. За попереднім висновком експерта, у нього забиття м'яких тканин. Крім того, Нікішин звернувся з заявою до правоохоронців. Там відкрили кримінальне провадження.

У Києві хлопець на самокаті побив ведучого "Телебачення Торонто" Романа Вінтоніва - Майкла Щура. Бійка сталася через зауваження щодо правил дорожнього руху. Сам телеведучий розповів, що його побили приблизно о 13:50 у Києві на перехресті вул. Ярославів Вал і Франка.

Зараз ви читаєте новину «Син міського голови влаштував гучну вечірку в карантин і побив журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути