вівторок, 20 лютого 2018 18:28

Священик Московського патріархату із парафіянами напав на журналістів

Священик Московського патріархату із парафіянами напав на журналістів
Парафіяни зі священиком та його дружиною виштовхали журналістку з території церкви, вдаривши при цьому об браму. При цьому вигукували, що це приватна територія.

Настоятель незаконно збудованого храму УПЦ Московського патріархату у Бродах на Львівщині зі своїми парафіянами напав на знімальну групу програми "Правда. Розслідування".

Про це на своїй сторінці в Facebook написала журналістка Катерина Широкопояс.

"Сьогодні я і розкольницею, і найманкою, і богохульницею була, а і ще дітям моїм то воздасться. І це всього-на-всього реакція на моє просте запитання до священика (батюшки), як йому вдалося і, звичайно, за які гроші збудувати церкву для громади і за 5 метрів від церкви трьохповерховий маєток. Але то вже для них з матушкою віряни московського патріархату у всій красі", – написала вона.

На відео видно, як парафіяни зі священиком та його дружиною виштовхують журналістку з території церкви, вдаривши при цьому об браму. Камеру намагалися затулити. При цьому вигукували, що це приватна територія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Почаївській Лаврі моляться за "багатостраждальну батьківщину" Росію

Коментуючи, хто саме її штовхав, Катерина Широкопояс відповіла: "Істинно вєрующий", якому як і їхньому батюшці було дуже цікаво, хто мене сюди прислав. А ще, хто мені гроші на бензин, машину і куртку дав. Особливо на куртку".

Телеканал звернувся із заявою про перешкоджання журналістській діяльності у правоохоронні органи.

Настоятель каплиці біля Десятинної церкви в Києві Юрій Харон володіє двома квартирами та двома дорогими автомобілями. Вартість Porsche Cayenne та Volksvagen Multivan - 1-1,5 млн грн кожен.

Зараз ви читаєте новину «Священик Московського патріархату із парафіянами напав на журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути