субота, 30 листопада 2019 14:25

Священику поштою відправили пакунок з наркотиками

  У Запоріжжі затримали священика з наркотиками. Фото: 061.ua
У Запоріжжі затримали священика з наркотиками. Фото: 061.ua

У Запоріжжі затримали особу, схожу на помічника митрополита Луки (УПЦ Московського патріархату) Євгенія Кугатова, якому "Новою поштою" відправили пакунок з наркотиками.

Священика затримали ввечері 29 листопада в одному з відділень пошти. Посилка з наркотиками на ім'я Кугатова прийшла з Черкас, передає місцеве видання 061.ua.

У поліції виданню неофіційно повідомили, що Кугатов приїхав у поштове відділення на автомобілі, за кермом якого був чоловік, схожий на протоієрея Євгенія Квача. Поліція стежила за процесом отримання посилки, тож Кугатова затримали – приблизно о 20 годині вечора. У посилці, яку отримав Кугатов, були значні кількості амфетаміну та метиламіну.

Після затримання на місце події приїхали представники приватної охоронної фірми "Вимпел-Фаворит", яка забезпечує охорону митрополита Луки. Однак вони не перешкоджали правоохоронцям.

 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні спіймали фуру з великою партією героїну

У "Новій пошті", коментуючи інцидент, наголосили, що за їхніми правилами клієнти не мають права відправляти наркотичні речовини, вогнепальну зброю, комплектуючі, боєприпаси, вибухові речовини тощо. Водночас у компанії зазначили, що їх співробітники не зобов'язані перевіряти зміст відправлення.

Мешканці Кривого Рогу намагалися відправити у Росію 5 кг марихуани за допомогою дрону. Контрабандисти на власному автомобілі доставляли пакети з наркотиком в один з прикордонних районів Сумщини. Біля кордону марихуану фасували і переправляли за допомогою безпілотника замовникам в Росію.

Зараз ви читаєте новину «Священику поштою відправили пакунок з наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути