понеділок, 17 жовтня 2016 13:43

Священики побилися в нічному клубі

Священики побилися в нічному клубі

У нічному клубі Тернополя відеокамери зафіксували одного із найвпливовіших ієрархів Української автокефальної православної церкви, керуючого Тернопільською єпархією УАПЦ архієпископа Мстислава, який відпочивав в оточенні дівчат. Відео зняте у піст, 27 вересня, на свято Воздвиження Хреста Господнього. Проте до журналістів потрапило тільки тепер, передає ТСН.

"Владика прийшов у компанії з настоятелем церкви Різдва Христового у Тернополі отцем Ігорем Семирозумом, скарбником цієї ж церкви протоієреєм Володимиром Герасимчуком та iпoдиякoнoм Вiтaлiєм Окyнcьким. Панотці, не соромлячись, дають волю рукам і тілу – демонструють сексуальну розкутість, обіймають дівчат, які буквально зводять церковників із розуму. Та доки владика розважається з красунями, його підлеглі зчиняють бійку. Спочатку скарбник церкви б'є відвідувача, потім долучається іподиякон і дає ляпаса. Прикладається кулаком і сам владика", — йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із будинку священика вкрали церковні пожертви

У коментарі журналістам архієпископ Мстислав заперечив нічні розваги. Каже, можливо, поруч і був, але у бійці участі не брав. Відмовився від коментарів і предстоятель УАПЦ владика Макарій.

Цей скандал обговорюватимуть на соборі УАПЦ у вівторок, 18 жовтня. Там і вирішать долю архієпископа.

Нагадаємо, у Ладижині на Вінниччині настоятель храму Казанської ікони Божої матері 56-річний Сергій Маліновський розчавив мікроавтобусом Mercedes Vito учасника АТО 44-річного Олександра Старусева.

Зараз ви читаєте новину «Священики побилися в нічному клубі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути