понеділок, 06 серпня 2012 15:50

"Свободівець" Удод помер від гострого панкреатиту і був п'яний - МНС

"Свободівець" Удод помер від гострого панкреатиту і був п'яний - МНС
Підстав порушувати кримінальну справу за фактом вбивства правоохоронці не знайшли. Фото: fakty.ictv.ua

Член Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Василь Удод помер від гострого панкреатиту і знаходився в стані алкогольного сп'яніння, тому підстав порушувати кримінальну справу за фактом нібито вбивства немає.

Про це заявили в Міністерстві внутрішніх справ України.

"За висновком судмедекспертів, причиною смерті Василя Удода став гострий панкреатит. Першими труп чоловіка біля столиків для відпочинку поблизу ставка у селі Великий Самбір побачили місцеві рибалки. Вони ж і викликали міліцію. Правоохоронці, які прибули на місце події, оглянули труп, і не виявили на ньому ознак насильницької смерті. Судмедексперти провели розтин трупа. Висновок фахівців: причиною смерті став гострий панкреатит. Паралельно було встановлено, що померла людина знаходилася в стані алкогольного сп'яніння. Тому підстав порушувати кримінальну справу за фактом вбивства не має", - повідомляє прес-служба УМВС України в Сумській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сумщині вбили "свободівця"

Нагадаємо, в понеділок ВО "Свобода" заявило, що вимагає відкритого та неупередженого розслідування вбивства члена партії Удода, який розслідував факти незаконного вирощування і збуту наркотиків у Конотопському районі Сумської області.

"5 серпня 2012 у місті Конотоп Сумської області був убитий член Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Василь Удод. Протягом тривалого часу він вів активну громадсько-політичну діяльність. 6 серпня він повинен був подати офіційне звернення до Генеральної прокуратури України з вимогою розслідувати факти наявності плантацій маку та конопель на території Конотопщини та про канали збуту наркотичних речовин за кордон", - йдеться в повідомленні прес-служби партії.

"Свобода" заявляє, що правоохоронні органи намагаються приховати факт вбивства Удода.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівець" Удод помер від гострого панкреатиту і був п'яний - МНС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути