четвер, 25 березня 2021 18:11

Сусіди аплодували: поліція зі штурмом брала квартиру наркоділків
14

У Миколаївській області брали штурмом банду наркоділків. До складу злочинної групи входили 6 осіб віком від 31 до 52 років.

Організували наркобізнес 2 жінки 43 і 45 років із Южноукраїнська. Розповсюджували речовини їхні спільники - троє чоловіків у Южноукраїнську та у Вознесенському районі. А постачав їм на замовлення метадон одесит. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Миколаївські поліцейські затримали наркоугруповання, яке торгувало метадоном
Фото: mk.npu.gov.ua
Миколаївські поліцейські затримали наркоугруповання, яке торгувало метадоном
Миколаївські поліцейські затримали наркоугруповання, яке торгувало метадоном
Миколаївські поліцейські затримали наркоугруповання, яке торгувало метадоном
Миколаївські поліцейські затримали наркоугруповання, яке торгувало метадоном

Щомісяця ділки заробляли близько пів мільйона гривень. Коли спецпризначенці накрили наркопритон, жінки намагалися позбутися метадону, змити його в унітаз. Коли наркоділків виводили з будинків, то сусіди аплодували.

"На території Южноукраїнська та в Первомайському районі організаторки налагодили торгівлю метадоном. Вони контролювали діяльність членів групи та розподіл грошей. А чоловіки, які на них працювали, здійснювали охорону й контроль над особами, залученими до роздрібного збуту наркотичних засобів. На замовлення організаторок наркотики їм постачав 52-річний житель Одеси", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ватажка кримінального угруповання взяли з наркотиками на мільйон та складом зброї

Одночасно поліцейські провели 10 обшуків. Знайшли наркотики, гроші та всю бухгалтерію нелегального бізнесу.

"Щомісячно вони збували до 10 тисяч доз. На так званий гачок підсадили до 100 людей. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі", - каже начальник обласної поліції Сергій Шайхет.

Сьогодні, 25 березня, Центральний районний суд Миколаєва обрав запобіжні заходи фігурантам. Організаторці групи - тримання під вартою строком на 60 діб із правом внесення застави у 908 тис. грн. ЇЇ спільник перебуватиме під вартою 60 діб із правом внесення застави в сумі 621 тис. грн. Ще 2 підозрюваних жінок суд також заарештував на 2 місяці, призначивши суму застави у 181 тис. грн.

Затримали експравоохоронця, який організував поставку партії кокаїну зі Львова до Києва. Товар відправляв приватними службами таксі. Ховав у дитячих іграшках. Його затримали з партією вартістю 4 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Сусіди аплодували: поліція зі штурмом брала квартиру наркоділків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути