понеділок, 03 квітня 2017 18:50

Сусід влаштував різанину за гучну музику

Сусід влаштував різанину за гучну музику
Сусід влаштував різанину, не витримавши гучної музики ФОТО: 24tv.ua

В Маріуполі на Донеччині чоловік убив сусіда за гучну музику. Інцидент стався у ніч на 3 квітня, у багатоповерхівці Лівобережжя.

Про це повідомляє Центральний відділ поліції області.

"У квартирі святкували день народження господарки. У гості прийшла сімейна пара. Під час застілля до них кілька разів навідувався сусід поверхом нижче. Він двічі робив зауваження за занадто гучну музику. На третій - сусіда побили. На це він узяв ножа і поранив своїх кривдників. О 3-ій ночі до поліції звернулася жінка. Вона повідомила, що її брата вдарили ножем. А на східцях висотки лежить його мертвий товариш. 5 ударів ножем виявилися для господаря квартири смертельними. А від одного гість опинився в лікарні", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У тубдиспансері пацієнти влаштували різанину

Підозрюваного правоохоронці застали вдома. Ніж вилучили. Чоловік пояснює, що не витримали нерви. Затриманому 36 років, раніше не судимий. Чоловікові загрожує довічне позбавлення волі.

На Тернопільщині 46-річного чоловіка ножем у серце убив 54-річний сусід. Двоє чоловіків не змогли визначити межу, що проходила між їхніми земельними ділянками. Цілий день, зі слів очевидців, він випивав. А ввечері вирішив розібратися з сусідом. Убивця своєї провини не заперечує. Йому загрожує до 15 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Сусід влаштував різанину за гучну музику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути