понеділок, 07 листопада 2016 16:00

Шукають свідків взяття 18-річного таксиста у заручники

Шукають свідків взяття 18-річного таксиста у заручники

У Миколаєві невідомий пограбував 18-річного таксиста. Водію погрожували зброєю та наказували їхати. Під час поїздки украли гроші, коштовності, телефон та планшет потерпілого. Про це до поліції заявила диспетчер служби таксі. Вона пояснила, що почула по рації, що молодому водієві загрожує небезпека.

Про це говориться у повідомленні прес-служби поліції.

Диспетчер служби таксі подзвонила до поліції о пів на шосту ранку. Сказала, що чула по рації, як 18-річного таксиста разом із машиною викрав невідомий. Водієві погрожували зброєю та наказували їхати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі спалили автівку подруги дружини мера Глухова

Через кілька хвилин до поліції звернувся сам потерпілий. За його словами, клієнтка попросила відвезти її на вул. Левадівську у Заводському районі Миколаєва. Раптом в автомобіль сів невідомий чоловік. Приставив предмет, схожий на пістолет. Наказав водієві їхати у Центральний район. Дорогою зловмисник відібрав у таксиста срібний браслет, ланцюжок, телефон, планшет і 200 грн. На перехресті просп. Центрального та вул. 3-ої Слобідської нападник наказав зупинити машину й утік.

Поліцейські просять свідків пригоди відгукнутися. Це допоможе встановити особу нападника і затримати його. Відкрили кримінальне провадження. Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Шукають свідків взяття 18-річного таксиста у заручники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути