Ексклюзиви
середа, 06 лютого 2013 13:33

Суд візьме почерки Павліченків на експертизу

Суд візьме почерки Павліченків на експертизу
Фото: fakty.ua

Сьогодні, 6 лютого, на засіданні розгляду апеляції по справі Павліченків суд постановив взяти зразки почерків у Дмитра та Сергія Павліченків. Суд постановив провести експертизу та порівняти почерки засуджених з текстом на папері, який знайшли під час слідчих дій у квартирі Павліченків. На вилученому міліціонерами листку була записана адреса судді Зубкова. Відповідну ухвалу зачитав головуючий суддя В'ячеслав Дзюбін.

Самі Павліченки звідки взявся листок з адресою не знають. За словами Дмитра, всі паперові документи він зберігає у робочому столі. А папірець знайшли на кухні у шухляді з приправами.

"Походження цього папірця я пояснити не можу. На час обшуку, коли мене затримали, слідчі понад годину були у квартирі самі. Тому його могли просто підкинути", - сказав Павліченко.

Сергій Павліченко підтвердив слова батька, що він вперше бачить цей аркуш паперу.

Наступне засідання відбудеться 12 березня опівдні.

Нагадаємо, під час допиту Сергій Павліченко заявив, що зізнання у вбивстві судді Зубкова з нього вибивали. Мовляв, правоохоронці самі казали йому, що говорити під час допиту та слідчого експерименту і все це знімали на відеокамеру. Паузи та розбіжності в даті і часі зйомок помітили також журналісти. Прокурор це пояснити чітко вчора не змогла.

2 жовтня Голосіївський райсуд Києва засудив Дмитра Павліченка до довічного ув'язнення, а його сина Сергія - до 13 років позбавлення волі. Вони усі закиди спростовують, і намагаються оскаржити вирок в Апеляційному суді.

Зараз ви читаєте новину «Суд візьме почерки Павліченків на експертизу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути