Ексклюзиви
пʼятниця, 01 листопада 2013 20:02

Суд не випустив авторитета Анісіма на поруки

Суд не випустив авторитета Анісіма на поруки
Фото: korrespondent.net

Євген Анісімов, знаний як кримінальний авторитет Анісім, перебуватиме під вартою і на поруки його не віддадуть. Таке рішення ухвалив Апеляційний суд Запорізької області.

За зміну запобіжного заходу Анісімову клопотав не лише захист, а ще й окремі народні депутати. Проте суд постановив - арешт строком на 2 місяці залишити у силі. Рішення оскарженню у касаційному порядку не підлягає і набуває чинності із моменту його проголошення, йшлося у сюжеті "Надзвичайних новин" на ICTV.

Підозрюваний у вимаганні Євген Анісімов наразі перебуває у київському СІЗО.

Кримінально авторитета затримали 21 жовтня в результаті проведеної спецоперації в аеропорту "Бориспіль". 22 жовтня Орджонікідзевський суд Запоріжжя виніс рішення про утримання авторитета під вартою протягом двох місяців. В ході обшуку в офісі Анісімова було виявлено п'ять мільйонів гривень. За деякими даними, ці гроші - данина з перевізників та комунальних підприємств міста.

30 жовтня у Запоріжжі люди пікетували мерію і вимагали відставки високопоставлених друзів авторитета Анісіма - міського голови Олександра Сіна та голови Запорізької облдержадміністрації Олександра Пеклушенка.

За словами екс-глави МВС Юрія Луценка, кар'єра Анісіма схожа на біографію київського авторитета Бабая, який "тримав" столичний вокзал. Анісім починав свою кар'єру, промишляючи на здирництві з автоперевізників.

 

Зараз ви читаєте новину «Суд не випустив авторитета Анісіма на поруки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути