середа, 05 лютого 2020 05:48

Створили штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій на дорогах через негоду

Створили штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій на дорогах через негоду
Запрацював штаб по ліквідації наслідків НП на дорогах. Фото: РБК

Розпочав роботу штаб Держагентства автомобільних доріг України по ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах.

"Почав роботу штаб Державного агентства автомобільних доріг України по ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах державного значення в зв'язку з очікуваним ускладненням погодних умов протягом 5-6 лютого 2020 року до оранжевого (II) рівня небезпеки", - повідомляє Урядовий портал.

До складу Штабу входять представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Національної поліції України, Державної служби України з безпеки на транспорті, АТ "ДАК" Автомобільні дороги України ", Київської обласної державної адміністрації, Київської міської державної адміністрації, Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України, Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників.

Для отримання інформації про стан проїзду та оперативного реагування на надзвичайні ситуації на автомобільних дорогах області працює цілодобова гаряча лінія: (044) 287 11 40.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Останній день теплої зими: синоптики налякали суттєвим погіршенням погоди

У найближчі дні в Україні очікується зміна погоди - замість сонця і тепла, яке радувало українців на вихідних, гряде похолодання і сильні опади.

Зараз ви читаєте новину «Створили штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій на дорогах через негоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути