четвер, 10 серпня 2017 13:07

Студентка загадково загинула в поїзді, повертаючись з відпочинку

Студентка загадково загинула в поїзді, повертаючись з відпочинку
Аліну Лінник знайшли мертвою на залізничних коліях. Загинула за загадкових обставин, повертаючись додому із відпочинку. Фото - Facebook групи ВПІ

Студентка Видавничо-поліграфічного інституту НТУУ КПІ ім. Сікорського Аліна Лінник загадково загинула в поїзді "Херсон – Київ", коли поверталася з відпочинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло 19-річного хлопця знайшли закопаним із велосипедом

Дівчина поверталася з оздоровчого комплексу КПІ "Маяк" із Лазурного Херсонської області потягом. Про це повідомляє група ВПІ у Facebook.

Видання "Апостроф" із посиланням на попутників студентки повідомляє, що Аліна залишила всі свої речі та кудись вийшла. Пізніше стало відомо, що дівчина або викинулася сама з поїзда, або ж їй хтось "допоміг".

Тіло дівчини виявили співробітники Укрзалізниці вранці 7 серпня біля Олександрії Кіровоградської області. Офіційної інформації про причини та обставини трагедії немає.

Поховають дівчину сьогодні, 10 серпня.

16 липня на залізничних коліях біля села Дубове Верхньодніпровського району на Дніпропетровщині знайшли тіло 35-річного Максима Бачинського, колишнього бійця 25-ї десантно-штурмової бригади Збройних сил України. Смерть назвали самогубством, однак родичі домоглися розслідування за статтею "умисне вбивство".

Зараз ви читаєте новину «Студентка загадково загинула в поїзді, повертаючись з відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути