четвер, 06 листопада 2014 14:49

Стрєлков розповів, що був на Майдані і на Грушевського

Стрєлков розповів, що був на Майдані і на Грушевського
Сергій Стрєлков. Фото: rusvesna.su

Проросійський бойовик, так званий екс-міністр оборони ДНР Ігор Стрєлков розповів, що в цілях "екскурсії" він був на Майдані Незалежності в центрі Києва під час революційних подій.

Про це він заявив в інтерв'ю на радіо Сергію Дорєнко.

"...а я, власне, своїми очима спостерігав це (мітинги - ред.), коли відвідував в цілях екскурсійних Майдан і Грушевського", - сказав він.

На запитання, чи Стрєлков їздив на Майдан до лютневих подій, той відповів: "Так, коли я забезпечував безпеку принесення дарів волхвів в Києво-Печерській Лаврі. Відповідно, я викроїв пару годин, щоб відвідати Майдан, щоб відвідати Грушевського".

Нагадаємо у 18 квітня СБУ повідомляла, що один із російських диверсантів на прізвисько "Ромашка" хизувався, що у складі снайперської групи перебував на Майдані Незалежності у Києві під час масових акцій протесту.

Проти громадянина Російської Федерації Ігоря Івановича Стрєлкова, Службою безпеки України оголошено у розшук. Щодо нього розпочато кримінальне провадження за фактом організації умисного вбивства та вчинення дій на шкоду суверенітету, територіальній цілісності та недоторканності України, проведення диверсійно-підривної діяльності, а також організації масових заворушень на території східних областей України.

Зараз ви читаєте новину «Стрєлков розповів, що був на Майдані і на Грушевського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути