понеділок, 26 березня 2012 16:08

Столичний фітнес-інструктор приторговував амфетаміном

Столичний фітнес-інструктор приторговував амфетаміном
Затриманий сам наркотиків не вживає. Фото: respublika-center.ru

Комплекс оперативно-розшукових заходів, проведений працівниками відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Солом'янського районного управління столичної міліції, завершився вилученням майже 5,5 кг психотропної речовини, що містить амфетамін. За ціною "чорного ринку" вартість вилученого сягає 50 тис. дол. США.

Спочатку оперативники БНОН затримали киянина при спробі збуту 200 грамів амфетаміну. Згодом під час огляду гаражного боксу, який орендував затриманий, працівники міліції знайшли та вилучили 17 цілісних запаяних упаковок з білою речовиною: 14 – по 250 мг, 2 – по 1 кг, і одну – близько 130 грамів. За результатами експертизи, яку провели спеціалісти експертно-криміналістичного центру, стало відомо, що вилучена психотропна речовина містить амфетамін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наркоторговці убили мера мексиканського міста

Слідчим відділом Солом'янського РУ порушено кримінальну справу за ч.3 ст.307 КК України "Збут наркотичних речовин в особливо великих розмірах".

Затриманий сам наркотиків не вживає. 50-річний чоловік займається спортом і працює фітнес-інструктором. Крім того, правоохоронці встановили, що він не має автомобіля, хоча останнім часом постійно орендував гаражний бокс.

Наразі встановлюється джерело придбання наркотиків та канали збуту.

Зараз ви читаєте новину «Столичний фітнес-інструктор приторговував амфетаміном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути