понеділок, 20 березня 2017 14:47

Столична поліція затримала двох "кавалерів", які нападали на жінок

У Києві двоє чоловіків грабували жінок після інтернет-знайомств. Одну з них - зґвалтували. Потерпіла звернулася в поліцію.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"33-річна жінка познайомилася з чоловіком в інтернеті. Домовилися про зустріч. На побачення прийшов чоловік років 30-ти, в діловому одязі. Спочатку відпочивали в кафе. Потім за ними приїхав його товариш. Усі троє на авто поїхали до іншого розважального закладу. Вночі нові знайомі привезли жінку в парк. Почали її змушувати до інтиму, погрожуючи ножем та розправою. Після того, як зґвалтували, чоловіки відібрали у потерпілої золотий ланцюжок і 2,5 тис. грн", - розповіли в поліції.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Він обіцяв дітям відпущення гріхів", - пастор-педофіл зґвалтував 13 дівчат

За деякий час "кавалера" розшукали. Його спіймали в кафе з новою подругою. Ним виявився 34-річний уродженець Київської області. Чоловік раніше судимий за грабіж і навмисне вбивство. У минулому за тяжкий злочин він отримав 14 років позбавлення волі. Проте вийшов на 3 роки раніше. Затриманий пограбував кількох жінок за допомогою снодійного. Спочатку діяв сам, згодом підключив товариша.

 

Зокрема, до чергової частини Оболонського управління поліції надійшла заява від 33-річної жительки Київської області. Жінка розповіла, що познайомилася зі своїм кривдником через інтернет. Це було їх друге побачення.

"Вони відпочивали в декількох кафе за містом. З часом жінці стало зле. Вона попросила відвезти її додому. За ними приїхав товариш знайомого і повіз у сторону Києва. Згодом водій зупинив авто в лісосмузі. Приставивши до горла ніж, чоловіки забрали золоті прикраси, мобільний телефон та 450 гривень. Після цього зловмисники висадили дівчину і втекли", - йдеться в повідомленні.

Іншого зловмисника - 35-річного киянина, який грав роль таксиста, правоохоронці теж затримали. Обох заарештували. Нині збирають докази їх протиправної діяльності. Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Києві двоє чоловіків зґвалтували і пограбували дівчину після знайомства в інтернеті. Один із них запросив на побачення. Коли проходили по вулиці біля будинку, затягнув потерпілу в під'їзд. Там чекав його товариш із ножем. Нападники заштовхали дівчину до орендованої квартири і зґвалтували. Після цього забрали мобільний і гроші. Згодом злочинців розшукали та затримали.

Зараз ви читаєте новину «Столична поліція затримала двох "кавалерів", які нападали на жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути