середа, 21 листопада 2012 14:05

Столична маршрутка насмерть збила пішохода

Сьогодні, о третій ночі на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Користь Корецького району на Рівненщині мікроавтобус "Мерседес-Бенц" збив 40-річну місцеву мешканку. Постраждала загинула на місці ДТП.

Автор: Фото: Прес-служба ДАІ
  Загибла Валентина Українець, 40 років
Загибла Валентина Українець, 40 років

"48-річний мешканець Рівного, керуючи автобусом "Мерседес-Бенц", сполучення "Рівне–Київ" здійснив наїзд на 40-річну жительку села Користь Корецького району. Мікроавтобус рухався зі сторони міста Київ в напрямку Рівного. Пішохід знаходилась на правій смузі для руху транспортних засобів", - розповідає Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

Автор: Фото: Прес-служба ДАІ
  «Мерседес-Бенц» збив 40-річну місцеву мешканку
«Мерседес-Бенц» збив 40-річну місцеву мешканку

Через травми жінка померла на місці пригоди. В салоні маршрутки перебувало 13 пасажирів. Ніхто з них під час ДТП не постраждав.

Загибла Валентина Українець, 40 років, мешкала в селі Користь Корецького району разом із братом. Вона – інвалід з дитинства.

"Боже, яке горе. Її бідолаху щось, як тягнуло на ту дорогу. Колись пішла на трасу, то заїхала аж у Львівську область. Часто ходила на дорогу. Сім'ї та дітей вона не мала. Навчалася в школі-інтернаті у Великих Межирічах. Цього року місяць жила в психоневрологічному інтернаті в Острозі", - пояснює Любов Сорочинська, секретар Користівської сільради.


Зараз ви читаєте новину «Столична маршрутка насмерть збила пішохода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути