понеділок, 26 березня 2018 07:24

Зграя собак пошматувала 6-річну дівчинку

Зграя собак пошматувала 6-річну дівчинку
У селі Світле Лиманського району Одеської області бездомні собаки напали на 6-річну дівчинку, яка поверталася зі школи додому. Фото - Facebook Руслана Демчука

У селі Світле Лиманського району Одеської області бездомні собаки напали на 6-річну дівчинку, яка поверталася зі школи додому.

Після нападу собак дівчинку доставили в реанімацію, де наклали понад 100 швів. Зараз дитину вже перевели в звичайну палату. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив громадський діяч Руслан Демчук.

"Місцеві жителі відзначають, що неодноразово зверталися до органів місцевого самоврядування - в Олександрівську сільрада, про те, що в селі з'явилися собаки, які дуже агресивно поводяться, і були вже аналогічні напади. Ніяких заходів вжито не було", - розповів Демчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимира Томіліна загризли чотири собаки

За словами активіста, після інциденту, представники сільради хотіли отруїти бродячих собак. Однак медики просили простежити за тваринами протягом 10 днів.

71-річна Світлана Костенюк із Одещини, яку пошматували три собаки породи "алабай" знаходиться у стабільно важкому стані. Вона перенесла кілька операцій. Лікарям довелося ампутувати їй ногу. Праву руку, якою вона прикривала обличчя від собак, медики збирали буквально по частина. Попереду в жінки ще кілька операцій.

Зараз ви читаєте новину «Зграя собак пошматувала 6-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути