Ексклюзиви
понеділок, 30 листопада 2020 11:33

Старшокласник, назвавшись нацдружинником, убив сина правоохоронця
3

У Полтаві неповнолітній, назвавшись нацждружинником, чіплявся до нетверезого чоловіка, знімаючи свої дії на відео. Коли той зробив крок назустріч, молодик вдарив його в голову. Від отриманих травм чоловік впав у кому та згодом помер у лікарні.

Відео опублікував у соцмережах користувач Євгеній Гринченко.

У Полтаві юнак вбив чоловіка і зняв це на відео
Фото: facebook.com
У Полтаві юнак вбив чоловіка і зняв це на відео
Нацдружини відхрещуються від Едуарда Татарина (Пятака)

Повідомляється, що подія сталася у вівторок 13 жовтня о 16:41 біля зупинки громадського транспорту "вулиця Сінна" в центрі Полтави.

На відео видно, що чоловік у стані сп'яніння, сидів навприсідки під стіною будинку, коли до нього підійшов молодик. Знімаючи все на телефон, молодик називається Едуардом Татаром, представником нацдружин. Нецензурно висловлюючись, змушує встати нетверезого чоловіка.

Едуард почав його звинувачувати в тому, що той - наркоман. А коли чоловік намагається піти геть, встає на його шляху та вимагає стояти і очікувати патруль, розповідаючи, що всі дії фіксуються на відео. На спробу чоловіка наблизитися і перешкодити відеозйомці, завдає 1 чи декілька ударів. У результаті чоловік упав на асфальт біля сходів.

Травми, які він отримав, виявилися несумісними із життям: чоловік впав у кому, а згодом помер у лікарні. В очікуванні патруля поліції та бригади медиків, Едуард намагався організувати надання першої допомоги побитому чоловіку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мені скоро помирати": школярі підпалили ровесника задля ролика в соцмережі

Як повідомляють у коментарях користувачі соцмереж, загиблий - комп'ютерник Олександр Сіренко, син колишнього полтавського правоохоронця Михайла Сіренка. Він не був наркоманом, але того дня вживав алкоголь. Люди, які знали Олександра, пишуть, що того підвело специфічне почуття гумору.

Щодо Едуарда, який знімав відео і завдав трагічного удару, повідомляють, що його прізвище - Пятак, він учень 11-го класу Полтавської ЗОШ №7. І він ніколи не був представником нацдружин.

Автор: facebook.com/vitaliy.avramenko.391
  Нацдружини відхрещуються від Едуарда Татарина (Пятака)
Нацдружини відхрещуються від Едуарда Татарина (Пятака)

"Спростовую інформацію щодо причетності до вбивства людини в Полтаві представником Національних дружин. Едуард Татар (справжнє прізвище Пятак) не є та ніколи не був представником Національних дружин. Молодий чоловік з'являвся в нас у спортивному залі для занять тайським боксом та тренувався разом з усіма бажаючими. Спортивний зал є соціальним проєктом, тому там можуть займатися всі охочі. Після цієї ситуації щодо Едуарда Татара є заборона присутності в нашому спортзалі та декілька інших залів у Полтаві", - повідомив в офіційній заяві командир полтавського осередку Нацдружин Віталій Авраменко.

У коментарі Gazeta.ua Авраменко пояснив, що Едуард Пятак тренувався в спортклубі більше року. За цей час отримав попередження від нацдружинників у зв'язку з публікацією в соцмережах допису про позитивний досвід вживання наркотиків. Допис після профілактичної бесіди юнак видалив.

Після інциденту 13 жовтня з Пятаком провели ще одну виховну бесіду та заборонили тренуватися у залах, причина - неправомірне застосування сили.

Неповнолітньому нападнику повідомили про підозру у вбивстві, вчиненому через необережність. Він визнав власну вину. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 21-ї до 6-ї години без застосування електронних засобів контролю. Строк дії ухвали – до 6 січня 2021 року.

14-річний школяр із Бериславського району на Херсонщині став жертвою цькування з боку своїх однолітків. Двоє хлопців із його школи штовхали та били неповнолітнього, знімаючи все на камеру телефона.

Кривдники пояснили, що наслідували блогера та знімали відео для збільшення кількості підписників на власних сторінках, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Зараз ви читаєте новину «Старшокласник, назвавшись нацдружинником, убив сина правоохоронця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути