середа, 24 листопада 2021 10:38

Стали відомі прізвища поліцейських, які "кришували" наркосиндикат

Стали відомі прізвища поліцейських, які "кришували" наркосиндикат
На Дніпропетровщині припинили діяльність злочинної організації, яка "під дахом" поліції займалась збутом і розповсюдженням наркотиків. Фото: dbr.gov.ua

Стали відомі прізвища правоохоронців, які входили до наркосиндикату на Дніпропетровщині.

Це - працівники поліції структурних підрозділів обласної поліції, пише УНН, спираючись на дані джерел у правоохоронних органах.

Зокрема, т.в.о. заступника начальника відділу кримінальної поліції Синельниківського райуправління поліції - підполковник Роман Сириця. Т.в.о. заступника начальника Павлоградського райвідділу поліції - майор Ведута та старший оперуповноважений відділу поліції № 1 Дніпровського райуправління - підполковник Ярошкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські "кришували" наркоторгівлю

Поліцейські за грошову винагороду забезпечували прикриття злочинної діяльності групи, яка на території області займалася збутом та розповсюдженням наркотичних речовин.

Затримано 10 правопорушників, серед яких Сириця та Ярошкін.

У Павлограді на Дніпропетровщині викрили банду, яка збувала й розповсюджувала особливо небезпечні психотропні й наркотичні речовини.

До її складу входили колишні й чинні працівники поліції - 13 осіб. Організували наркобізнес уродженець Грузії, житель Дніпра та ексміліціонер - колишній перший заступник начальника обласної міліції.

Слідчі встановили факти, що зловмисники розповсюджували наркотики серед неповнолітніх, а також підсаджували на наркотики людей, зокрема підлітків. Крім того, зафіксували випадки катування громадян поліцейськими, які входили до складу організації.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі прізвища поліцейських, які "кришували" наркосиндикат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути