середа, 02 вересня 2015 13:50

Стали відомі імена загиблих під Щастям українців

У середу зранку зведена мобільна група на Луганщині потрапила в засідку. Внаслідок бойових дій загинули працівник Державної фіскальної служби Дмитро Жарук та волонтер Андрій Галущенко.

Автор: facebook.com
  Дмитро Жарук
Дмитро Жарук

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови ДФСУ Сергій Білан.

"На світанку в Луганській області при виконанні бойового завдання загинув старший лейтенант податкової міліції Дмитро Жарук, співробітник Головного управління ДФС у Херсонській області. Він був у складі зведеної мобільної групи, яка потрапила в засідку, організовану незаконними збройними формуваннями. Група патрулювала так звану "зеленку".

На шляху автомобіля правоохоронців було закладено міну, на якій підірвався транспортний засіб. Після цього бойовики закидали автівку гранатами та відкрили вогонь зі стрілецької зброї. Частина мобільної групи зайняла оборону та прийняла бій. Невдовзі на підкріплення силовикам прибули бійці 92 ОМБР ЗСУ, під прикриттям якої мобільній групі вдалося відійти.

На жаль, під час бойового зіткнення Дмитро та волонтер Андрій Галущенко, який був у складі групи, загинули. У Дмитра вдома залишився син, якому виповнився рік та три місяці, і вагітна дружина", - написав  Білан.
 
Автор: facebook.com
  Андрій Галущенко
Андрій Галущенко
 
"Загинув Андрій Галущенко. Волонтер в мобільній групі. Загинув, повернувшись з війни живим. До цього провоював рік. Після повернення з війни допомагав своїм побратимам як волонтер", - написав активіст Роман Донік.
 
Нагадаємо, 2 вересня близько 6:30 ранку мобілізаційна група, що виконувала бойове завдання на Луганщині, потрапила в засідку.
Зараз ви читаєте новину «Стали відомі імена загиблих під Щастям українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути