вівторок, 18 лютого 2014 18:36

Стали відомі імена п'ятьох загиблих активістів

Стали відомі імена п'ятьох загиблих активістів
Фото: "Голос Столиці"

Позафракційний народний депутат Олександр Доній оголосив імена загиблих 18 лютого в Києві активістів Майдану. Про це він написав на своїй сторінці в Twitter.

За його словами, один із загиблих - Дідич Сергій з Городенки, другий Володимир Кіщук із Запорізької області і Сергій Шаповал з Києва.

Крім того, за інформацією "Тиждень", недалеко від станції метро Хрещатик на вулиці Інститутській виявлені два тіла загиблих протестувальників. На місце події прибула слідча оперативна група Печерського райвідділу міліції.

Один із загиблих - чоловік мав при собі пенсійне посвідчення серія АІІІ №848773, виданий у Кіровограді на ім'я Нікітін Микола Семенович. Крім цього, він мав при собі паспорт громадянина Грузії на ім'я Zurab KHURTSIA № 620075680, виданий посольством Грузії в Україні. Дата народження - 29 липня 1960 рік. Фото на обох документах ідентичні і відповідають особі загиблого.

Друга загибла - жінка середніх років. При собі мала посвідчення ліквідатора чорнобильської катастрофи № 073155 на ім'я Дворянец Антоніна.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі імена п'ятьох загиблих активістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути