понеділок, 22 квітня 2013 19:52

Стала відома причина стрілянини у Бєлгороді: поліція розшукує чотири рази судимого чоловіка

Сьогодні вдень у Бєлгороді невідомий розстріляв п'ятьох людей біля магазину "Мисливство". Три продавця і двоє перехожих загинули в результаті події, пише ТСН.ua.

 

За повідомленнями поліції, серед загиблих є одна школярка - учениця сьомого класу. За попередньою версією поліції, причиною стрілянини в Бєлгороді став розбійний напад на магазин "Мисливство".

За підозрою в розстрілі людей поліція розшукує 32-річного, чотири рази судимого за крадіжки, чоловіка на ім'я Сергій Помазун. За деякими даними, під час нападу на магазин, у нього нібито був напарник.

Автор: Фото: rbc.ua
 

Як стало відомо пізніше, у лікарні померла шоста жертва кривавої стрілянини в Бєлгороді - 16-річна дівчина.

 

В Інтернеті з'явилася інформація про те, що один "бєлгородський стрілок" убитий, а другий затриманий. Проте в поліції цю інформацію не підтвердили.

Міністерство внутрішніх справ Росії попереджає, що людина, яка влаштувала стрілянину в Бєлгороді, дуже небезпечна і має при собі цілий арсенал зброї. Зокрема, як йдеться в повідомленні відомства, при собі він може мати напівавтоматичний карабін "Вепр-308" і 40 патронів до нього, а також газовий пістолет ІЖ-27 і чотири патрони. Крім того, на сайті МВС Росії з'явилося фото підозрюваного, який почав стрілянину в Бєлгороді. А також описані його особливі прикмети.

Зараз ви читаєте новину «Стала відома причина стрілянини у Бєлгороді: поліція розшукує чотири рази судимого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути