Ексклюзиви
середа, 07 жовтня 2015 22:15

Штаб: Стан поранених сьогодні бійців оцінюється як середньої та легкої тяжкості

Штаб: Стан поранених сьогодні бійців оцінюється як середньої та легкої тяжкості
Фото: ilikenews.com

Стан чотирьох військовослужбовців Збройних сил України, які отримали поранення в результаті обстрілу бойовиками опорного пункту сил АТО в районі н.п. Троїцьке в середу оцінюється як середнього і легкого ступеня тяжкості, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" спікер штабу АТО Анатолій Стельмах.

"У них різні поранення, але в цілому стан оцінюється як середнього і легкого ступеня тяжкості. Спостерігачі ОБСЄ відразу зафіксували цей факт (обстріл позицій сил АТО - ред.), Вони зібрали докази. Крім того, ми завтра продемонструємо відео-фіксацію цього порушення" , - сказав він у середу ввечері.

Говорячи про загальну ситуацію на сьогодні в зоні АТО, Стельмах зазначив, що згідно з додатком до мінських угодами, відведення озброєння калібром менше 100 мм повинен бути двостороннім. І цей процес повинен проходити і проходить під контролем ОБСЄ.

"Цей процес проходить не під контролем України, але ми факт обстрілу зафіксували, і проінформували спостерігачів. ОБСЄ його прийняла і зафіксувала. І ми очікуємо вже завтра відповідної реакції від міжнародних спостерігачів", - підкреслив спікер штабу АТО.

Зараз ви читаєте новину «Штаб: Стан поранених сьогодні бійців оцінюється як середньої та легкої тяжкості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути