четвер, 22 листопада 2018 09:25

"Справедливого рішення очікувати не варто" - експерт про вирок для Зайцевої

"Справедливого рішення очікувати не варто" - експерт про вирок для Зайцевої
Київський райсуд Харкова у справі про смертельну ДТП на вул. Сумській підходить до завершення розгляду. Підозрювана Олена Зайцева може не понести справедливого покарання. Фото - NewsRoom

Суспільний резонанс справи про масштабну ДТП на вулиці Сумській в Харкові вщух. І зараз вже можна підтасовувати факти, каже експерт з безпеки Сергій Шабовта.

"Винні у цій жахливій ДТП, безумовно, понесуть покарання, але воно буде мінімізовано до сміхотворних розмірів. Але, навіть враховуючи широкий громадський резонанс, потужного і справедливого рішення очікувати не варто", - зазначив експерт, передає "ГолосUA".

За його словами, гострота сприйняття події вже пройшла. Нещасними залишилася лише жменька людей, які втратили близьких у цій ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд на Зайцевою-Дроновим: адвокату потерпілих відмовили в клопотаннях

"Цей резонанс швидко проходить, особливо в наших умовах, коли суспільство перенасичене подібними питаннями і вже немає особливої гостроти сприйняття і так далі. Зараз вже можна підтасовувати факти, буде багато різних версій, найнеймовірніші конспірологічні припущення. У результаті Зайцевій будуть аплодувати, одягнуть на голову вінок і "поведуть під руки" далі", - підсумував Шабовта.

Київський райсуд Харкова у справі про смертельну ДТП на вулиці Сумській підходить до завершення розгляду. На засіданні суддя Віктор Попрас долучив до справи документи про те, що лікар-нарколог Олена Федірко не знайдена. Саме вона обстежила водійку автомобіля Lexus Олену Зайцеву на наявність опіатів.

Зараз ви читаєте новину «"Справедливого рішення очікувати не варто" - експерт про вирок для Зайцевої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути