пʼятниця, 14 вересня 2018 13:11

Справа Зайцевої: підозрювану захищають 3 адвокати

Справа Зайцевої: підозрювану захищають 3 адвокати
Винуватицю ДТП із 6 загиблими у Харкові Олену Зайцеву незабаром будуть захищати не два, а три адвокати. Фото - Уніан

Винуватицю ДТП із 6 загиблими у Харкові Олену Зайцеву на наступному судовому засіданні будуть захищати не 2, а 3 адвокати. Про це розповіла журналіст Тетяна Доцяк.

"Коли у тебе звинувачення в ДТП із 6 загиблими і 6 постраждалими, 6 порушень ПДР за 1,5 року, вживання "опіатів, що характеризують особу", а твій адвокат вважає, що тобі можна позаздрити. А саме - зробленим у СІЗО бровам і можливості найняти 3 адвокатів", - написала вона у Facebook.

Раніше Зайцева під час засідань визнала вину, співпрацювала зі слідством і заявляла про готовність отримати справедливе покарання.

"Для інформації: робота одного захисника у таких справах коштує від 2 до 5 тис. дол. за період слідства і стільки ж за період суду першої інстанції. Нагадаю, що здоров'я постраждалих і життя загиблих Зайцеви оцінили в 50 тис. грн, бо "більше немає", - зазначила журналіст.

Новина обурила багатьох користувачів мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Була за кордоном: з'явилися нові деталі про навчання Зайцевої в автошколі

"Цей процес все більше починає бути схожим на цирк... І, може, навіть було б смішно, якби не було так сумно. 6 загиблих. Ця історія - про 6 загиблих!!! І про покарання, якого, мабуть, ніхто не отримає...", - пише Вікторія Черникова-Берездецька.

"А можна просто без реверансів. Зайцева перевищила швидкість, що призвело до смерті більше 2 осіб. Сидіти і плакати років 10 . Вона вбила людей на тротуарі! Які пом'якшувальні обставини? Вона не знала, що не можна перевищувати швидкість?" – пише Надія Риндіна.

Наступне засідання у справі Зайцевої та другого винуватця аварії - Геннадія Дронова - призначене на 18 вересня.

Поліція не змогла знайти зниклого нарколога Олену Федірко, яка брала аналізи в обвинуваченої Олени Зайцевої одразу після ДТП у центрі Харкова. За місцем проживання Федірко не з'являлася. В один із візитів поліції двері квартири відчинила сусідка. Вона відмовилася представитися, але повідомила, що Федірко виїхала на непідконтрольну Україні територію.

Зараз ви читаєте новину «Справа Зайцевої: підозрювану захищають 3 адвокати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути