середа, 12 серпня 2020 16:15

Справа Шеремета: Антоненка залишили в СІЗО

Справа Шеремета: Антоненка залишили в СІЗО
Ветеран АТО і музикант Андрій Антоненко перебуває в СІЗО з грудня минулого року. Його підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета. Фото: facebook.com/freeDrKuzmenko

Підозрюваному в убивстві журналіста Павла Шеремета ветерану АТО і музиканту Андрію Антоненку залишили запобіжний захід без змін.

Тримання під вартою без права на заставу – таке рішення виніс сьогодні, 12 серпня, Апеляційний суд Києва.

"Андрію Антоненку залишили запобіжний захід без змін. Боротьба триває!" - повідомили у спільноті Free Dr Kuzmenko у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Шеремета: мотивом убивства могли бути контакти з Росією

Він перебуває під вартою уже 8 місяців. І залишатиметься в СІЗО ще щонайменше до 17 вересня, за рішенням Печерського районного суду столиці.

Напередодні в цьому суді переглядали запобіжний захід іншій підозрюваній у справі - дитячому кардіохірургу Юлії Кузьменко. Її відпустили з СІЗО під цілодобовий домашній арешт. Судді говорили, що ризики, на які раніше посилалися правоохоронці - втеча, перешкоджання слідству, - вже нечинні, бо розслідування завершено.

Андрія Антоненка, Юлію Кузьменко та військову медсестру Яну Дугарь підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета у центрі Києва в липні 2016 року. Антоненко, за версією слідства, був організатором групи з ліквідації журналіста. Дугарь проводила розвідку неподалік місця вбивства, а Кузьменко привела в дію вибухівку під автомобілем.

Зараз ви читаєте новину «Справа Шеремета: Антоненка залишили в СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути