Ексклюзиви
вівторок, 06 листопада 2018 08:07

Справа Гандзюк: активісти заявили, що знають ім'я замовника

Справа Гандзюк: активісти заявили, що знають ім'я замовника
Катерину Ганздюк облили концентрованою сірчаною кислотою. Перенесла низку операцій, але організм не витримав. Померла у столичному опіковому центрі 4 листопада. Фото - Facebook

Катерина Гандзюк знала, хто замовив напад на неї. А посередником між замовником та виконавцями вбивства активістки міг бути помічник народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" Миколи Паламарчука Ігор Павловський. Його прізвище назвали активісти на сторінці "Хто замовив Катю Гандзюк?" у Facebook.

"І ми не про п'ятьох екс-бійців УДА. Це лише виконавці. Ми знаємо хто, коли і скільки їм заплатив. Ми знаємо увесь ланцюг від виконавців, організаторів, посередників до замовників. Ми знаємо за що саме її вбили. У МВС та ГПУ все теж знають. Знають майже три місяці і нічого не роблять", - йдеться в повідомленні.

Ігор Павловський має кличку "Собака". Раніше був судимий. Працював помічником депутата від Партії регіонів Олексія Журавка, який зараз перебуває на окупованій території Донбасу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили офіційну причину смерті Гандзюк та дату поховання

За словами активістів, усі п'ятеро підозрюваних у справі про вбивство Гандзюк останні півроку працювали на Павловського, виконуючи його доручення. І саме Павловський начебто передав гроші підозрюваному в організації вбивства Сергію Торбіну.

Нардепа Миколу Паламарчука активісти називають "вічним смотрящим по темах МВС у Херсонській області". Місцева громада неодноразово звинувачувала його у корупції та рейдерстві сільгосппідприємств.

Катерину Ганздюк облили концентрованою сірчаною кислотою вранці 31 липня, коли виходила з під'їзду. Її забрали до місцевої реанімації, звідки через кілька днів доправили спецбортом до столичного опікового центру. Вона перенесла низку операцій. Померла вранці 4 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Справа Гандзюк: активісти заявили, що знають ім'я замовника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути