вівторок, 11 лютого 2020 17:12

Співачку Камалію обікрали в торговому центрі Києва

Співачку Камалію обікрали в торговому центрі Києва
Камалії порадили ходити з охороною. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

Шопінг співачки Камалії з матір'ю і дочками в торговому центрі закінчився пограбуванням. З кишені артистки поцупили айфон так, що вона навіть не помітила.

Про випадок Камалія повідомила в Instagram.

"Зараз дуже модно фотографуватися з нашою поліцією, але вчора ми фотографувалися не для модного селфі в соцмережах. Поліцейські протоколювали розповідь про те, як циганка з точністю хірурга витягла мій iPhone Pro Max з кишені (я дізналася про це пізніше, коли дивилася кадри з камери відеоспостереження)", - написала співачка.

У коментарях Камалії порадили ходити з охороною. На це співачка заявила, що в неї є охоронці. Проте не уточнила, чи були вони з нею того дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбагатша співачка України похизувалася фігурою в бікіні

"Це сталося в Будинку іграшок в Ocean Plaza. Я сумніваюся, що коли-небудь знову побачу свій телефон. IPhone заблокований і знаходиться у всесвітньому списку втрачених телефонів. Дуже сумно через фотографії і інформацію, яку я ще не встигла зберегти у хмарі. Будьте обережні в Ocean Plaza. Кажуть, що це не перший випадок в цьому торговельному центрі", - обурилася зірка.

Українська співачка Камалія розповіла, як стала дружиною мільярдера Мохаммада Захура. Про минуле зірка згадала в телепередачі "Зірковий шлях". Подружжя познайомилося на корпоративному вечері 2003 року. Через 3 місяці вони одружились.

Зараз ви читаєте новину «Співачку Камалію обікрали в торговому центрі Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути